TBA Könyvek kiadói terv 2021

Az Árnyak az időn túlról 1-2 és az Arthur Machen kötetek második kiadása némileg felborította a 2020-as kiadói terveket, ebből kifolyólag alakult úgy, hogy az Azilum #18 előrendelése és megjelenése 2021-re tolódott; bár idén jelenik meg a magazin, valójában ez még 2020-as kiadvány. A magazin február 14-ig előrendelhető a Dunwich Market lovecraftiánus vegyesboltban.

Az Azilum magazin idén is három lapszámmal fog jelentkezni – továbbra is 160 oldalon –, ismét lesz lehetőség éves előfizetésre, és 2021-ben végre megvalósítjuk az Azilum magazinok utórendelését. Szeretnénk előre jelezni, hogy ez egyszeri alkalom lesz, ez pedig azt jelenti, hogy ha valaki az összes megjelent lapszámból szeretne rendelni, az bizony egy nagyobb összeget fog jelenteni; érdemes erre előre felkészülni. Szeretnénk megkönnyíteni a folyamatot és részletfizetési lehetőséget biztosítani, azonban ennek előkészítése még gyerekcipőben jár, és jelen pillanatban semmi sem garantálja, hogy meg tud valósulni. Az utórendelés az eslő félévben várható.

Az év végén érkezik az Arthur Machen: A ​nagy Pán isten és más szentségtelen történetek folytatása, a második kötetről Somogyi Gábor árult el pár érdekes információt a Shoggoth TV adásában.

A The Black Aether tavaly kénytelen volt elhalasztani minden megjelenést, ezért idén, annak érdekében, hogy bepótolja a kiesést, kispróza-dömping várható a magyarországi lovecraftiánus & weird alkotói színtér részéről. Három megjelenés várható: a Mítosz elszabadul és a Grimmoire novellapályázat nyertes műveiből készülő antológiák, illetve a folk-horror antológia, amelyben a szerzők a magyar folklórt ötvözik Lovecraft kozmikus rettenetével.

 

Azilum előfizetés március 15. április 11.
Azilum #19 (előrendelés) április 12. május 16.
Azilum #20 (előrendelés) július 12. augusztus 14.
Azilum #21 (előrendelés) október 11. november 14.
Arthur Machen #2 (előrendelés) október 11. november 14.

 

Mítosz elszabadul március – április
Folk-horror antológia július – augusztus
Grimmoire november – december

 

Január 21-ig még tart a felmérésünk, amelynek kitöltésével segítheted a TBA Könyvek munkáját. A kérdőívet kitölteni nem több, mint egy perc, a kérdés, amelyre a választ keressük nagyon egyszerű: Milyen jellegű lovecraftiánus kiadványokat olvasnál szívesen?

Előre is köszönjük.